Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Μέσω Αιτωλικής Αναπτυξιακής η υποβολή πρότασης στο Leader Αλιείας από Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Ναύπακτο

Η κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης στο Leader Αλιείας από την Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε. αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη 13/8), στο γραφείο του δημάρχου Μεσολογγίου.
Σ’ αυτήν εκτός του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπουλου μετείχαν ο δήμαρχος Ναυπάκτου και πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Θανάσης Παπαθανάσης, ο δήμαρχος Πυλλήνης και δ/νων σύμβουλος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Γιάννης Μπουλές, ο δήμαρχος Αιτωλικού Νίκος Γαλάνης, ο εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού Σωτήρης Χρυσόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Γιάννης Κανής και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελευθέρων Αλιέων Αιτωλικού «Ο Ντολμάς» Φίλιππος Κατσάρης.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης καθορίσθηκαν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ώστε η τελική πρόταση που θα κατατεθεί να περιλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της λιμνοθάλασσας και κυρίως να συμβάλουν στην ουσιαστική ανάπτυξη του αλιευτικού κλάδου στην περιοχή μας.