Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Ο Χρήστος Σούφρας επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου

Το δημοτικό συμβούλιο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου χθες Κυριακή 4 Ιανουαρίου κατά την πρώτη πανηγυρική συνεδρίασή του για το 2009 εξέλεξε το προεδρείο του για τα επόμενα δυο χρόνια, καθώς και τα μέλη της δημαρχιακής επιτροπής του δήμου.
Το σώμα υπερψήφισε την πρόταση της πλειοψηφίας για τη θέση του προέδρου, εκλέγοντας και πάλι τον κ. Χρήστο Σούφρα πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου. Ομόφωνα το σώμα εξέλεξε τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Παλιούρα αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και γραμματέα του προεδρείου τη δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Φωκά-Μέρη.
Ακολούθως, το σώμα προέβη στην εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της δημαρχιακής επιτροπής του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στην οποία ομοφώνα εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι κ.κ. Απόστολος Τσακούμης, Θεοφάνης Μπούτης, Ανδρέας Ματζουράτος και Κώστας Πουλής και από την μειοψηφία οι κ.κ. Γιώργος Καραπαπάς και Γιάννης Τέγας με αναπληρωματικούς τους κ.κ. Γιάννη Κόντο, Ειρήνη Νατσικώστα – Καρατσώρα, Κώστα Μαστραπά, Κατερίνα Τσαμαδιά και Νίκο Μπλάγκα.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου Χρήστος Σούφρας μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της επανεκλογής τους μιλώντας στο σώμα σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Κύριε δήμαρχε, αγαπητοί συνάδελφοι
Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε, να με επιλέξετε στο τιμητικό αξίωμα του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Πέρα από τις εγκάρδιες ευχές μου για το 2009, γεμάτο υγεία, ευημερία, ευτυχία προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική και ειρήνη σε όλο τον κόσμο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε αφού η ειρήνη δοκιμάζεται σε διάφορα σημεία του πλανήτη.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο δήμο μας, καλλίτερα από κάθε άλλη χρονιά, προς όφελος ημών των ιδίων και των συμπολιτών μας, για καλλίτερη ποιότητα ζωής και για ανάπτυξη στην πόλη μας, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική.
Από την σκοπιά μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα βοηθήσω προς αυτήν την κατεύθυνση με όλες τις δυνάμεις που διαθέτω κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου, υποσχόμενος δίκαιη και αμερόληπτη διαδικασία στο δημοτικό συμβούλιο με τελικό σκοπό, τον σκοπό όλων μας, δηλαδή τη λύση των προβλημάτων της πόλης μας, για ένα καλλίτερο αύριο.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο μας και καλή θητεία. Σας ευχαριστώ»