Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Με πολλές επιτυχίες η καλοκαιρινή περίοδος για το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων για τη θερινή περίοδο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου από τη διοίκησή του εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Πολλές και απαιτητικές ήταν οι δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Το Δ.Σ του Ν.Ο.Μ θέλει να σας ενημερώσει για όλες αυτές και να τονίσει ότι λίγοι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν πάρα πολλά, να φέρουν εις πέρας μεγάλες διοργανώσεις που διαφημίζουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας και να ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα κάθε χρόνο αρκεί να έχουν σχέδιο και κοινό σκοπό!!
Το Μάιο η ομάδα καγιάκ ήρεμων νερών έλαβε μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες στο Πόρο, τον Ιούνιο η ομάδα καγιάκ πήγε στο Αργοστόλι, τον Ιούλιο ο ΝΟΜ διοργάνωσε για τρίτη χρονιά Πανελληνίους Διασυλλογικούς Αγώνες Καγιάκ Ήρεμων Νερών με την μεγαλύτερη συμμέτοχη αθλητών Πανελληνίως !! ακλούθησε η αποστολή της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης στο Πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας στην Πρέβεζα, τον Αύγουστο φιλοξενήσαμε το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλι Ιονίου για δυο ήμερες και συμμετείχαμε στις ιστιοδρομίες για 2η φορά με το σκάφος Drake , στην συνεχεία ακολούθησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Κανόε Καγιάκ στον Σχινιά Αττικής όπου συμμετείχαν οι Παίδες μας και η παιδική μας ομάδα η οποία κέρδισε 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια , ακολουθούν διασυλλογικοί αγώνες καγιάκ στα Γιαννιτσά και έπεται συνέχεια.
Το χειμώνα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις της ομάδας Καγιάκ στην Κλείσοβα και αν δεν το επιτρέπει ο καιρός στο γυμναστήριο του ΝΟΜ στο λιμάνι, στα σχέδια μας είναι η λειτουργία σχολής ιστιοπλοΐας , επίσης σας ενημερώνουμε ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Ήρεμων Νερών να γίνετε κάθε χρόνο στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, αυτό σημαίνει ανάλογες εγκαταστάσεις και το Μεσολόγγι γίνετε κέντρο αθλητικού και προπονητικού τουρισμού!!
Τελειώνοντας ο Ναυτικός Όμιλος θέλει να ευχαριστήσει το Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ο οποίος σήκωσε το κόστος των αγώνων Καγιάκ και του Ιστιοπλοϊκού Ράλι . Στο σημείο αυτό με λύπη μας αναφέρουμε , επειδή πραγματικά εργαζόμαστε για την οικουτουριστική ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής μας ,ότι ακυρώθηκε η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Οινιάδων (υπαιτιότητα της Νομαρχίας ) των πληρωμάτων του Ιστιοπλοϊκού ράλι όπου περίμενε συνεπέστατα ο Δήμαρχος Οινιάδων Αντώνης Αλετράς . Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη , τους χορηγούς (CO SMOTE,ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ) , τους φίλους που βοηθούν εθελοντικά και φυσικά τους γονείς που του εμπιστεύονται τα παιδιά τους".