Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Όλες οι γενιές έδωσαν το παρόν στην κεντρική πολιτική ομιλία του Παναγιώτη Κουρουμπλή


Όλες οι γενιές της Δημοκρατικής Παράταξης έδωσαν την Τετάρτη το βράδυ δυναμικό παρών στην Πλατεία Παναγόπουλου (Σιντριβάνι) στο Αγρίνιο για να στηρίξουν αποφασιστικά και αποτελεσματικά την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κουρουμπλή αλλά και για να εκφράσουν τη σταθερή και αταλάντευτη στάση τους στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου.
Με διάσπαρτη την αισιοδοξία και την ελπίδα, με αγωνιστικότητα και θέληση, με δυναμική και πάθος οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες, οι φίλες και οι φίλοι του Πάνου Κουρουμπλή υπέγραψαν την Τετάρτη το βράδυ τη μεγάλη ΝΙΚΗ της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
Ο Πάνος Κουρουμπλής μίλησε στη ψυχή των συγκεντρωμένων, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις αξίες της κοινωνίας και τις πολιτικές του κράτους που βάζουν μπροστά από τους αριθμούς τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.


Για τον άνθρωπο της πόλης, τον άνθρωπο της υπαίθρου, τον άνθρωπο της παραγωγής, τον άνθρωπο που διεκδικεί και αγωνίζεται για αξιοπρέπεια, δουλειά και προκοπή.



Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή του Κινήματος, στο σημαντικό έργο του στον κοινωνικό τομέα και σημείωσε: “Η πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γεννά μια Νέα Ελπίδα που θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη στην αφύπνιση και την έγερση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, για έξοδο από το τέλμα της απαισιοδοξίας και της μιζέριας, που δημιούργησαν οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας”.
Κάλεσε τους νέους και τις νέες να αντισταθούν σε κάθε μορφή παραίτησης και να “μετατρέψουν τις ανησυχίες και τις διαμαρτυρίες τους, σε ιδέες ενός Κινήματος, που μέσα από το Διαδίκτυο μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα κίνημα ριζοσπαστικό και αντισυμβατικό, ικανό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες, όπως έλεγε ο Γέρος της Δημοκρατίας”.
“Οι σημερινοί τρομοκράτες”,
κατέληξε, “φορούν κουστούμια και συμβάλουν με τις επιλογές τους στην κοινωνική ανασφάλεια, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό”.