Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε η ανάρτηση των προτάσεων για την αναθεώρηση του παλαιού Σχεδίου Πόλης Μεσολογγίου


Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010 έχουν αναρτηθεί στο δημαρχείο Μεσολογγίου (Ι.Ι. Μάγερ 20) οι προτάσεις, για την αναθεώρηση του παλαιού σχεδίου πόλης και της ένταξης θυλάκων που είναι εκτός σχεδίου, σε αυτό.
Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες μπορούν να προσέρχονται έως και την Τρίτη 20 Ιουλίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να λάβουν γνώση των προτάσεων και για να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις ή παρατηρήσεις για την αναθεώρηση του σχεδίου πόλης.
«Η δημοτική μας αρχή δρομολόγησε τις διαδικασίες για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της πόλης, η επίλυση του οποίου αποτελούσε αίτημα δεκάδων συμπολιτών μας για δεκαετίες. Αναφέρομαι στην αναθεώρηση του παλαιού σχεδίου πόλης και την ένταξη σε αυτό θυλάκων που είναι εκτός σχεδίου πόλης, παρόλο που βρίσκονται εντός του πολεοδομικού ιστού του Μεσολογγίου.
Με την αναθεώρηση του παλαιού σχεδίου πόλης είναι προφανές ότι δημιουργούμε επιπλέον αναπτυξιακή προοπτική για την περιοχή και κυρίως βγάζουμε από ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας, δεκάδες ιδιοκτήτες γης.
Είναι και αυτό ένα ζήτημα που κανείς στο παρελθόν δεν είχε αγγίξει…»
σημείωσε σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.