Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις περιοδείες του ο Γ. Παπαναστασίου

Με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στην Αιτωλοακαρνανία συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτρικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου, τους οποίους και συνεχάρη για την εντιμότητα,  την άψογη παρουσία αλλά και το δυναμικό αγώνα που δίνει ο κάθε ένας προσωπικά στο νομό.
Παράλληλα, τόνισε πως «δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο» και πως μέσα σε μια προεκλογική περίοδο την οποία η παρούσα κυβέρνηση προσπαθεί να… αποσιωπήσει, φιλοδοξώντας να οδηγήσει ανυποψίαστους τους πολίτες στην κάλπη, οι ίδιοι θα πρέπει να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την αφύπνιση των πολιτών.
«Πάμε καλά και με την βοήθεια όλων σας και ασφαλώς, την εμπιστοσύνη των πολιτών της Περιφέρειας, αυτή η εκλογική μάχη θα οδηγήσει στην μεγάλη ανατροπή που η Δυτική Ελλάδα χρειάζεται. 


Καθημερινά βλέπουμε πως η κοινωνία θέλει να αντισταθεί σε εκείνους που πιστεύουν πως την έχουν δεδομένη και που την καταδίκασαν σε υπανάπτυξη, βάζοντας τα κομματικά τους γαλόνια πάνω από τον τόπο τους. 
Εσείς, βγείτε στη κοινωνία περήφανα, ως πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και μεταφέρετε ένα μήνυμα νέας αρχής. Γίνετε οι λαμπαδηδρόμοι της νέας ελπίδας» τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ».
Ο κ. Παπαναστασίου περιόδευσε παράλληλα στις περιοχές Αιτωλικού, Νεοχωρίου και Κατοχής, ενώ οι επισκέψεις του θα συνεχιστούν και την Πέμπτη, στους δήμους Θεστιαίων, Παραβόλας και Θέρμου.
Την  Παρασκευή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα βρεθεί στην Πάτρα, όπου θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία «Άγιος Ανδρέας» και «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίον και θα περιοδεύσει στις περιοχές Παραλίας, Βραχναιίκων και Κ. Αχαΐας. 

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Να σημειωθεί, πως σε λειτουργία βρίσκεται το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» στην Πάτρα, στην οδό Ερμού 36. Υπεύθυνη λειτουργίας του Εκλογικού Κέντρου είναι η πολιτευτής κ. Ελένη Πανίτσα – Μπακουλοπούλου, με την πολύτιμη αρωγή και βοήθεια των κ.κ. Α. Πανταζάτου και Ν. Γκοργκόλη.