Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Σήμερα επιβάλλεται όσο ποτέ «η σύνθεση να επικρατήσει της σύγκρουσης»


Οι διοικήσεις της ΑΕΜ και του ΓΟΜ έδειξαν το δρόμο που πρέπει  να ακολουθηθεί  και  για  άλλα θέματα  του  Μεσολογγίου

Σχετικά με την ανάρτηση με τίτλο «Έτσι θα αλλάξει η ιστορία;» που αναφέρεται στη συγχώνευση της ΑΕΜ με το ΓΟΜ ως MessolonghiNews πρέπει ξεκαθαρίσουμε ότι οι απόψεις που δημοσιεύονται απηχούν στον συντάκτη και μόνο της ανάρτησης.
Κι αυτό γιατί ως MessolonghiNews από την πρώτη στιγμή επικροτήσαμε την πρωτοβουλία των δυο διοικήσεων και κυρίως στη συνέχεια θα είμαστε στο πλευρό της νέας διοίκησης καθώς θεωρούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα δημιουργήσει νέες θετικές και ελπιδοφόρες προοπτικές για το ποδόσφαιρο στην περιοχή.
Παράλληλα η πρωτοβουλία αυτή δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί και για άλλα ζητήματα στην πόλη, αφού σήμερα επιβάλλεται όσο ποτέ «η σύνθεση να επικρατήσει της σύγκρουσης».
Με τα δεδομένα αυτά πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι του Μεσολογγίου θα αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια στηρίζοντας την υλικά και ηθικά, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώθηκε από τη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου στη γενική συνέλευση της Τετάρτης αλλά και από την επιθυμία είκοσι και πλέον συμπολιτών μας για ενεργή συμμετοχή στο νέο διοικητικό σχήμα.



Όσον αφορά την όποια πίκρα έχει δημιουργηθεί σε ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν μετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα, αυτές πιστεύουμε ότι σύντομα θα αμβλυνθούν και έτσι ΟΛΟΙ θα συνδράμουν με τη γνώση και την εμπειρία τους, αυτό το πρωτόγνωρο και φιλόδοξο εγχείρημα.
Τέλος ως MessolonghiNews καταθέτουμε στη νέα διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μια ακόμη πρόταση: Να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανάπτυξης από το σωματείο, τμημάτων και σε άλλα αθλήματα στα οποία έχει παράδοση η πόλη.