Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Με Μάριο Σαλμά στο Αγρίνιο η Κατερίνα Μαγγίνα, σύζυγος του αείμνηστου Βασίλη Μαγγίνα

«Ένα ποτήρι κρασί με την εκλεκτή Κατερίνα Μαγγίνα, σύζυγο του αειμνήστου συναδέλφου μου, Βασίλη» έγραψε στο Facebook, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς για λεζάντα σε σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε από την επίσκεψή του, σήμερα στο Αγρίνιο.


«Ένα ποτήρι κρασί με την εκλεκτή Κατερίνα Μαγγίνα, σύζυγο του αειμνήστου συναδέλφου μου, Βασίλη» έγραψε στο Facebook, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς για λεζάντα σε σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε από την επίσκεψή του, σήμερα στο Αγρίνιο.
Συνεργάτες του κ. Σαλμά μας εξήγησαν ότι η κυρία Μαγγίνα έκανε «ταξίδι – αστραπή» στο Αγρίνιο για να συναντηθεί με τον πρώην υπουργό και επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα…



Μια συνάντηση που είναι απόρροια της αλληλοεκτίμησης που έτρεφαν – παρά την όποιες κατανοητές και αυτονόητες εσωκομματικές αντιπαλότητες – ο αείμνηστος Βασίλης Μαγγίνας με τον  Μάριο Σαλμά.
Το άμεσο μέλλον θα δείξει εάν η κυρία Μαγγίνα θα λάβει συγκεκριμένο «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Μάριου Σαλμά…