Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007

Πρωτοβουλία του Δήμου Μεσολογγίου για την στέγαση του ΕΚΑΒ

Με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλο συναντήθηκε την Τρίτη 10/7/2007 αντιπροσωπεία εργαζομένων στο κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που λειτουργεί στο Μεσολόγγι.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ ενημέρωσαν τον κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλο, για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των εργαζομένων εκτός των άλλων, αμέσως ανέλαβε πρωτοβουλία, δίνοντας οδηγίες στις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε άμεσα στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, να τοποθετηθεί λυόμενος οικίσκος όπου και θα στεγασθεί το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Έκπληκτος άκουσα από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ ότι δεν έχουν χώρο εντός του Νοσοκομείου για την στέγαση της υπηρεσίας τους με αποτέλεσμα να περιφέρονται απ’ εδώ κι από ‘κει.

Άμεσα έδωσα εντολή στις υπηρεσίες του δήμου έτσι ώστε να γίνει μεταφορά και εγκατάσταση εντός του περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου λυόμενου οικίσκου, στον οποίο και θα γίνει η εγκατάσταση του κλιμακίου.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο καθώς είναι οι πρώτοι δίνουν τις πρώτες βοήθειες στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, πολλές φορές μάλιστα, κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους αίτημα κι αυτό ως δημοτική αρχή θα πράττουμε».