Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

"Κανένας φίλαθλος της ΑΕΜ χωρίς εισητήριο διαρκείας των 20€"

Με την τελετή του Αγιασμού, που τελέσθηκε από τον π. Παναγιώτη Χειμώνα έγινε χθες η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την Α. Ε. Μεσολογγίου, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, παρουσία της διοίκησης της ομάδας και αρκετών φιλάθλων.
Μετά τον αγιασμό και την ανταλλαγή ευχών, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα στο βοηθητικό του Δημοτικού σταδίου, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.
Μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα το «βοηθητικό» θα είναι και η έδρα της ομάδας.
Μετά από το ζέσταμα οι αθλητές δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τεχνικής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ συνέχισαν με σουτ, για να ακολουθήσει ολιγόλεπτο δίτερμα, στο οποίο οι παίχτες παρά την ζέστη έδειξαν μεγάλη όρεξη.
Ο αγωνιστικός χώρος του βοηθητικού σταδίου, αν και δεν είναι ακόμη έτοιμος, φάνηκε σε καλή κατάσταση.
Το παρόν έδωσαν από το Δ. Σ., ο Πρόεδρος Γιώργος Παγούρας, ο Γεν. Αρχηγός Γιώργος Μέρης, ο Γραμματέας Βασίλης Κατσαγάνης και ο Ταμίας Ανδρέας Σκύρλας.
Από τους παίχτες παραβρέθηκαν 23, ενώ έγινε αισθητή η απουσία των Γιώργου Χρήστου και Γιώργου Κυριακόπουλου, που κατά πάσα πιθανότητα αποτελούν παρελθόν για την ομάδα και του Σπύρου Τσάμη που δεν ήταν στην «πρώτη» της Α.Ε.Μ.
Ο προπονητής Γιάννης Γουλής και ο βοηθός του Πάνος Μαζαράκης, είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να πάρουν μια μικρή γεύση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται.
Η προσοχή έπεσε κυρίως πάνω στους νέα αποκτήματα Μπέτσικα, Καβαλιέρη, Αϊδονόπουλο, Κόκοτο και Κράνη, που έδωσαν κανονικά το παρόν.
Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται καθημερινά πρωί και απόγευμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, αλλά και στις εγκαταστάσεις του προπονητή Γιάννη Γουλή στο Αλμυράκι.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας σε τιμή ...άκρως ελκυστική
Συμβολική μπορεί να θεωρηθεί η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της Α.Ε.Μ. αφού αυτή καθορίσθηκε στα 20€.
Η τιμή αυτή θεωρείται ελκυστική για τους φιλάθλους, μιας και όλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια για επάνοδο στη Δ’ Εθνική.
Άλλωστε και το έμψυχο υλικό της ομάδας αποτελεί εγγύηση για καλό θέαμα που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ υψηλότερου επιπέδου από την κατηγορία που αγωνίζεται φέτος η ΑΕΜ.
Περισσότερες ειδήσεις για την Α.Ε.Μ. στο AEM news από το οποίο αντλήσαμε την παραπάνω ενημέρωση.