Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας ο Παναγιώτης Κατσούλης;

Το ενδιαφέρον του για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Ελλάδας για τη νομαρχιακή ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας εκδήλωσε στα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ, ο αντινομάρχης, Παναγιώτης Κατσούλης.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος του κ. Κατσούλη για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη ήρθε λίγο μετά την επιλογή υποψηφίου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ, για το δήμο Μεσολογγίου (σ.σ. ο κ. Κατσούλης συμμετείχε στη διαδικασία) και ύστερα από την επιλογή του Απόστολου Κατσιφάρα για τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας και τον τρόπο κυρίως που έγινε αυτή η επιλογή.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Κατσούλης συγκεντρώνει τόσο τα πολιτικά όσο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για τη θέση αυτή αφού «πολιτικά» βρίσκεται στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ και κάλλιστα μπορεί η υποψηφιότητά του να δράσει ως αμορτισέρ για την απορρόφηση των αντιδράσεων για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, ενώ η παρουσία του στη νομαρχία Αιτωλοακαρνανία και η γενικότερη ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί «εγγύηση» για τη θέση αυτή.
Πολλοί δε, είναι αυτοί που υποστηρίζουν "ότι με την επιλογή Κατσούλη θα ανακοπεί η δυναμική του υποψηφίου της ΝΔ, Γιώργου Παπαναστασίου στην Αιτωλοακαρνανία", μια δυναμική που έχει κάνει πολλούς στο ΠΑΣΟΚ να χάσουν τον ύπνο τους…