Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Υψηλού επιπέδου συναντήσεις του Μάριου Σαλμά στις ΗΠΑ



Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μάριος Σαλμάς, επιστρέφει σήμερα, ύστερα από τριήμερη επίσκεψη στο Σικάγο, προσκεκλημένος της ελληνικής ομογένειας.
Ο Μάριος Σαλμάς παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης και μίλησε στη δεξίωση που έδωσαν οι ομογενείς και παρέστη, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στην παρέλαση που έγινε για την 25η Μαρτίου.
Στο πλαίσιο των συνεντήσεων του κ. Σαλμά με εκπροσώπους της Έλληνικής ομογένειας σημαντική ήταν η συνάντηση με τον ελληνικής καταγωγής υποψήφιο γερουσιαστή του Ιλλινόις, Αλέξη Γιαννούλια και το Διευθυντή του γραφείου του, Έντυ Ζεμενίδη, ενώ ανάλογες συναντήσει είχε και με άλλους επιφανείς ομογενείς του Ιλλινόις, καθώς επίσης και με τους πρώην προέδρους του ΣΑΕ, κ. Andrew Athens και κ. Σπυρόπουλο.
(Στην κάτω φωτό): Από αριστερά ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Μάριος Σαλμάς, ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. ΄Αντριου ΄Αθενς και ο κ. Δημ. Κοζώνης , πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας Αθηνών - Σικάγου.
Στην επάνω φωτό: : Από αριστερά ο κ. Δημ. Κοζώνης, ο υποψήφιος γερουσιαστής του Ιλινόις και προσωπικός φίλος του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα κ. Αλέξης Γιαννούλιας , ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικης Αλληλεγγύης κ. Μάριος Σαλμάς και ο κ. ΄Εντυ Ζεμενίδης, διευθυντής του γραφείου του κ. Γιαννούλια