Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

"Σάρωσε" ο ΝΟΜ στους διασυλλογικούς Κανόε - Καγιάκ των Ιωαννίνων

Την περασμένη Κυριακή 29/9, 10μελής ομάδα κανόε - καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες  που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην λίμνη των Ιωαννίνων, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και με ιδανικές συνθήκες. Συμμετείχαν 130 αθλητές, όλων των κατηγοριών, από 9 σωματεία απ’όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα 200μ.
Οι αθλητές του ΝΟΜ που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής: 1)Κέκελου Αθηνά (2 χρυσά)  2)Φιλιπόπουλος Αρχοντής (1 ασημένιο) 3)Κατωπόδη Ζωή(1 χρυσό και 1Ασημένιο) 
4)Ντρε Πέπη(1 χρύσο,1 ασημένιο και 1 χάλκινο) 5)Φιλιποπούλου Όλγα(1 ασημένιο) 6)Κατσαγάννη Μαρία(1 χρυσό) 7)Κατσαγάννη Πολυτίμη(1 χάλκινο) 8)Διαμαντόπουλος Βασίλης 9)Κατωπόδη Όλγα(1 ασημένιο) και ο μικρός Διαμαντόπουλος Νικόλας, χωρίς αθλητικό δελτίο (λόγω ηλικίας!). 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι περισσότεροι αθλητές του ΝΟΜ έχουν μικρή αγωνιστική εμπειρία και αποτελούν την μελλοντική αγωνιστική ομάδα του συλλόγου . Παρόλα αυτά η μεθοδική δουλειά που γίνεται από τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Διαμαντόπουλο, όλο τον χρόνο, έφερε θετικό αποτέλεσμα!!



"Προσκαλούμε όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του Καγιάκ ήρεμων νερών να επικοινωνήσουν τους υπεύθυνους του συλλόγου. Οι προπονήσεις γίνονται όλο τον χρόνο στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας και στο γυμναστήριο του ΝΟΜ στο λιμάνι.
Ο Ναυτικός Όμιλος χωρίς άσκοπες χορηγίες, με ελάχιστους πόρους, με πάγια λειτουργικά έξοδα όπως ΔΕΥΑΜ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΕΤΗΔΕ, αλλά και με αθόρυβη, μεθοδική δουλεία και πιστός στον καταστατικό του σκοπό, προωθεί τον ναυταθλητισμό στη περιοχή μας.
Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές, τους ευχόμαστε πάντα υγεία, επιτυχίες και καλή σχολική χρονιά." αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.