Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Μπαράζ θρασύτατων διαρρήξεων στην περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα στο Μεσολόγγι

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν στο Μεσολόγγι, γεννώντας για μία ακόμη φορά φόβο και προβληματισμό σε πολίτες για τα αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας στην πόλη.Να θυμίσουμε ότι πριν 2 χρόνια στην ίδια περιοχή δράστες άνοιγαν αυτοκίνητα και έπαιρναν ότι πολύτιμο έβρισκαν.

Στόχος αυτή την φορά είναι τα σπίτια στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα μόλις σκοτεινιάσει. Μάλιστα είναι τόσο το θράσος των δραστών που παρόλο που οι κάτοικοι είχαν αναμμένα τα φώτα, αυτοί παραβίασαν παράθυρο ερχόμενοι, πρόσωπο με πρόσωπο, με τους ενοίκους.

Σε δυο περιπτώσεις ,που γνωρίζουμε,μπήκε ο δράστης στα σπίτια έψαξε το σπίτι, πήρε χρήματα που βρήκε και έφυγε, ενώ οι ένοικοι ήταν στα διπλανά δωμάτια.

Μάλιστα σε μια περίπτωση αφού έψαξε το σαλόνι και την κουζίνα ,πήρε 70 ευρώ ,άνοιξε και την πόρτα της κρεβατοκάμαρας όπου η γυναίκα ένοικος έβλεπε τηλεόραση εκείνη την ώρα και τελικά τράπηκε σε φυγή όταν η γυναίκα άρχιζε να φωνάζει.

Σε παρόμοια περίπτωση ο δράστης άνοιξε το παράθυρο σπιτιού και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ηλικιωμένο ένοικο ο οποίος άρχιζε να φωνάζει μόλις τον είδε.

Οι δράστες ή ο δράστης μέχρι αυτή την στιγμή «χτυπάει» σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα με αποτέλεσμα να επικρατεί φόβος στους κατοίκους και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι αφήνουν τα φώτα των σπιτιών αναμμένα όλο το βράδυ.

Αναδημοσίευση από το onairnews.gr