Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ρευματοπάθειες: Ιατρική, Ψυχολογική και Κοινωνική αντιμετώπιση

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση κόσμου η εκδήλωση στο ΚΑΠΗ της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με θέμα «Ρευματοπάθειες: Ιατρική, Ψυχολογική και Κοινωνική αντιμετώπιση».

Εισηγητές ήταν η κυρία Κατερίνα Σταμούλη, Ιατρός Ρευματολόγος, ο κύριος Ηλίας Κορδάτος, Ιατρός Βιοπαθολόγος, Υγιεινολόγος, Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και ο κύριος Γεράσιμος Ρεπάσος, Ψυχοθεραπευτής, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου για τις Ρευματικές Παθήσεις.

Στο τέλος της εκδήλωσης η κυρία Σταμούλη απάντησε σε ερωτήσεις από το κοινό σχετικά με τις ρευματοπάθειες και όπως είπε ο κ.Ρεπάσος η προσέλευση αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου δίνει την αφορμή ώστε να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις με θέματα ιατρικά, μιας και η ενημέρωση και η πρόληψη είναι είναι πολύ σημαντικό στάδιο .

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ.Τάσος Σκαρμούτσος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με το Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας οι οποίες έχουν θέματα που απασχολούν την κοινωνία .Η προσέλευση του κόσμου η σημερινή όπως και στην εκδήλωση για την Ψυχική Υγεία και Αλκοόλ δείχνει το ενδιαφέρον του κόσμου για ενημέρωση σε θέματα που τον απασχολούν και σίγουρα θα συνεχιστούν.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.