Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Καραπάνος και Γιαννόπουλος στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας

Η παράταξη στην οποία είναι άτυπα επικεφαλής ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου κατέλαβε την πρώτη θέση στη χθεσινή ψηφοφορία, για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η «Νέα Εποχή» (ΝΔ) έλαβε 48 ψήφους και 8 έδρες και ακολούθησαν η "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση"(ΠΑΣΟΚ) 39 ψήφους 7 έδρες, η «Λαϊκή Συσπείρωση»(ΚΚΕ) με 23 ψήφους και 4 έδρες και η «Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία»(ΣΥΡΙΖΑ), με 13 ψήφους και 2 έδρες.

Επίσης κατά τη διαδικασία εκλέχτηκε και η αντιπροσωπεία στην Κεντρική Ένωση Δήμων στην οποία εκτός των 19 δημάρχων της περιφέρειας εκλέχτηκαν οι παρατάξεις εξέλεξαν αντίστοιχα 4,4,2 και 1 αντιπρόσωπος.

Στο Δ.Σ. της Π. Ε. Δ. από την Αιτωλοακαρνανία εκλέχτηκαν από τον συνδυασμό του κ. Παπαναστασίου: ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο αντιδήμαρχος του ίδιου δήμου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Αμφιλοχίας Γιάννης Πρεβεζιάνος.

Από την παράταξη "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση" ο δήμαρχος Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης και η δημοτική σύμβουλος Αγρινίου, Αγγελική Ρούσση - Τζιμάνη.

Από τη "Λαϊκή συσπείρωση" ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Τίμος Παπανικολάου και από την «Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία» ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Στη Γ.Σ. της ΚΕΔΕ από την Αιτωλοακαρνανία εκλέχτηκαν από τη "Νέα ΕΠΟΧΗ" ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας, Θανάσης Παπαθανάσης και ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Νίκος Καζαντζής.

Από την παράταξη "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση" ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης και από τη "Λαϊκή συσπείρωση" ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Τίμος Παπανικολάου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εδώ.