Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Μια από τις πλέον αξιόλογες υποψηφιότητες στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη της συντονιστικής επιτροπής της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου είναι αυτή του Φάνη Κακιώνη, συνταξιούχου του υπ. Οικονομικών.

Σε ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη της οργάνωσης ο κ. Κακιώνης σχετικά με την υποψηφιότητά του απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στη διαδικασία καθώς όπως υποστηρίζει: «Ας έχει φωνή ο πολίτης αφού κάθε βήμα μας έχει σκέψη ΠΟΛΙΤΙΚΗ και η συμμετοχή δεικνύει χαρακτήρα που ενδιαφέρεται για τα κοινά».

 

Συγκεκριμένα ο κ. Κακιώνης στην ανοιχτή του επιστολή τονίζει:

 

"Στη αρχαία εποχή επί Σόλωνα "όποιος πολίτης δεν μετείχε στα κοινά ήτο άσημος πολίτης δεν ελαμβάνετο υπόψη".

"Καλός μεν γαρ φερόμενος ανήρ το καθ’ εαυτόν διαφθειρομένης της πατρίδος ουδέν ήσσον ξυναπόλυται κακοτυχών δε εν ευτυχούση πολλώ μάλλον διασώζεται" (Θουκυδίδης Ξενοφών).

"Το ψέμα κρίνεται βάσει της χρησιμότητάς του" (Πλάτων).

"Το εύρος του ψεύδους είναι πάντα μεγαλύτερο από την εξουσία" (Μακιαβέλι).

"Δεν βλέπετε πως αγρίεψε το γένος μας από την αμάθεια και εγινήκαμε θηρία" (Κοσμάς ο Αιτωλός).

"Οι μεγάλοι της πολιτικής και της εξουσίας φλερτάρουν συστηματικά με το ψέμα και εμείς με την ικανότητα των να ψεύδονται". ​Κατά τον ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ

"Επτά που δεν πρέπει να έχεις :

 

1) Πλούτο χωρίς μόχθο 2) πολιτική χωρίς αρχές 3) απόλαυση χωρίς συναίσθημα 4) γνώση χωρίς χαρακτήρα 5) εμπόριο χωρίς ήθος 6) επιστήμη χωρίς ανθρωπιά 7) λατρεία χωρίς θυσία."

​Με αυτές τις σκέψεις θα ασχοληθώ με την πολιτική στο στίβο της ευγενούς άμιλας της πολιτικής. Θα είμαι υποψήφιος στην συντονιστική του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές οργάνων στην Τ.Ο. Μεσολογγίου στις 26 Ιουνίου 2016. Όποιοι πολίτες νομίζουν ότι επιθυμούν την υποστήριξή μου ας προσέλθουν στο εργατικό κέντρο Μεσολογγίου από 7 του πρωί έως 7 το απόγευμα προκειμένου να με εκλέξουν μέλος στη συντονιστική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου (26/6/2016).

​Ας έχει φωνή ο πολίτης αφού κάθε βήμα μας έχει σκέψη την ΠΟΛΙΤΙΚΉ.

​Είμαι συνταξιούχος του Τελωνείου, η σύζυγός μου συνταξιούχος (πτυχιούχος) του ΙΚΑ υπάλληλος Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΙΚΑ. Δεν έχω εχθρότητα με καμμιά πολιτική παράταξη.

​Τα παιδιά μου ο ένας είναι βιολόγος, παντρεμένος στην ΕΛΒΕΤΙΑ ο άλλος χημικός μηχανικός με σύζυγο ιατρό πνευμονολόγο. Έχω τρία εγγόνια.

​Διαμένω στο Μεσολόγγι επί της Ματθαίου Τρικούπη 2, ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, τηλέφωνα: 26310-300719 οικία, κινητό 6973 239374

ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΚΙΩΝΗΣ

 

 

Υ/φο : Η συμμετοχή σας δεικνύει χαρακτήρα που ενδιαφέρεται για τα κοινά."