Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Α.Ε. Μεσολογγίου: "Νέο ξεκίνημα με νέα όνειρα, ώστε να κυματίζει περήφανα η σημαία στον ιστό της."

"Νέο ξεκίνημα με νέα όνειρα, ώστε να κυματίζει περήφανα η σημαία στον ιστό της."
τονίζεται σε post στο επίσημο λογαρισμό της ΑΕΜ στο Facebook
Με ενισχυμένο το «ρόστερ» της ξεκίνησε, χθες, την προετοιμασία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, της νέας περιόδου η Α.Ε. Μεσολογγίου, με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση να γίνεται στο ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος».
Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Χρήστος Ζαρκαβέλης που μέχρι πέρυσι ήταν τεχνικός στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού και που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με την φανέλα της ΑΕΜ, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική.
Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής «πρώτης» της ομάδας του Μεσολογγίου, ήταν η ένταξη στο «ρόστερ» του συνόλου σχεδόν των έμπειρων Μεσολογγιτών ποδοσφαιριστών, κάτι που δημιουργεί προσδοκίες και ελπίδες για τη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα «πρωταγωνιστήσει» στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ. Κι αυτό διότι πέρα των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, το «παρών» στο νέο ξεκίνημα της ΑΕΜ δίνουν ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία, για μεγαλύτερες κατηγορίες.  
Ζητούμενο, πλέον, είναι η στήριξη της ομάδας από το φίλαθλο κοινό, καθώς από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η παρουσία και η συμμετοχή των περισσότερων, αν όχι όλων των ποδοσφαιριστών, στη φετινή προσπάθεια της ΑΕΜ, δεν είναι αποτέλεσμα «υλικής ανταμοιβής» των, αλλά μια έμπρακτη, εκ μέρους τους, στήριξη, της ομάδας που γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά.

Μια στήριξη που μπορεί να εκφραστεί είτε με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας (ήδη έχουν κυκλοφορήσει), είτε με την φυσική παρουσία στην κερκίδα, όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.