Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Μέχρι τέλος του 2007 η δημοπράτηση της Νέας Παλαμαϊκής- Η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας απαντά σε δημοσίευμά μας

Ανύπαρκτο γεγονός χαρακτηρίζει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας τον προβληματισμό που εξέφρασε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου της Παλαμαϊκής Σχολής δηλαδή για τα κτηριολογικά προβλήματα του σχολείου.
Μάλιστα το Messolongi News στις 29 Αυγούστου είχε αναφερθεί στο ζήτημα δίνοντας ιδιέταιρη βαρύτητα στην καθυστέρηση για την δημοπράτηση κατασκευής νέου κτηρίου.
Η θέση της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας για το θέμα προκύπτει από το παρακάτω έγγραφο της αρμόδιας διέυθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών προς τον σύλλογο:


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ
Ταχ. Δνση : Διοικητήριο Μεσολόγγι
Ταχ. Κώδ. : 302 00
Πληροφορίες : Β. Στεργίου
Τηλέφωνο : 26310- 59613
Fax : 26310- 26548
Web site : http://www.aitoloakarnania.gr/
Ι. Π. Μεσολογγίου 31/08/07
Αρ. Πρωτ.8313
Προς: ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ ΣΧΟΛΗ»
Θέμα: ΚΤΗΡΙΟ ΠΑΛΑΜΑΪΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Σχετικά:
1ο Το 28/08/07 έγγραφό σας.
2ο Το με αριθ. πρωτ. 62 της Νομ/κης Επιτ/πης Υποδομών και Προγ/σμού

Σε απάντηση του παραπάνω 1ου σχετικού, δικού σας εγγράφου, σας γνωρίζουμε ότι, η Υπηρεσία μας, αφ ότου έλαβε, (5/7/07), από την Νομαρχιακή Επιτροπή Υποδομών και Προγραμματισμού της Ν.Α. Αιτ/νίας, το 2ο Σχετικό έγγραφο, το οποίο συν/να σας διαβιβάζουμε, ανέθεσε σε Υπαλλήλους Μηχανικούς την σύνταξη της μελέτης του εν θέματι έργου, την οποία και συντάσσουν.
Πιστεύουμε μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους να έχουμε δημοπρατήσει το έργο. Όσον αφορά, την εξεύρεση νέων προκατασκευασμένων αιθουσών για τις ανάγκες του Σχολείου, εάν όντως δεν επισκευάζονται οι υπάρχουσες, θα φροντίσουμε να τις προμηθευτούμε άμεσα, όπως είχαμε κάνει με τις νέες που τοποθετήθηκαν.- Συν/να : Το 2ο σχετ. έγγραφο (τρείς σελίδες)
Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Τ.Ε.Ε.

ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΗ