Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Βασίλης Φεύγας: Οι 10.000 διορισμοί της κυβέρνησης είναι μια επικοινωνιακή ανοησία


Ως επικοινωνιακή ανοησία της κυβέρνησης χαρακτήρισε την χθεσινή εξαγγελία του κ. Τζανακόπουλου, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Ο κ. Φεύγας στη συνέντευξή του ανέφερε ότι οι πολίτες σήμερα ζητούν ένα νοικοκύρεμα του κράτους με περιορισμό της σπατάλης και των δαπανών.  Δυστυχώς το μήνυμα που περνά η κυβέρνηση είναι ότι κάνει τα πάντα για να διασωθεί στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Στη συνέχεια της συνέντευξής του τόνισε ότι τέτοιου είδους πρακτικές και τακτικές δεν αποδίδουν εκλογικά οφέλη γιατί δείχνουν εκλογικό πανικό και δεν δίνουν την αίσθηση στην κοινωνία ότι εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Η κυβέρνηση, επισήμανε στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας,  υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις με περισσότερες από 10 μονάδες κάτι που δεν μπορεί να ανατραπεί 




Αντίθετα τέτοιου είδους κινήσεις επιβαρύνουν τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος καλείται να πληρώσει το κόστος. Σήμερα αυτό που χρειαζόμαστε είναι χαμηλότερους φόρους και χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές που θα διευκολύνουν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην ελεύθερη αγορά, κατέληξε στη συνέντευξή του ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.