Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Ομιλία Μαγγίνα στο Αγρίνιο στην επόμενη Τετάρτη...με πολλά μηνύματα

Κάθε άλλο παρά συμβολική μπορεί να χαρακτηρισθεί η κίνηση του πρώην υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα να προγραμματίσει για την επόμενη Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 7 το βράδυ, πολιτική ομιλία στο «Παπαστράτειο» του Αγρινίου.
Η κίνηση έρχεται σε μια στιγμή καθοριστική για την Κυβέρνηση της Ν.Δ., αφού νωρίτερα θα έχει ψηφισθεί το Ασφαλιστικό.
Ενός θέματος που λίγο πολύ φέρει και την σφραγίδα του Αιτωλοακαρνανία πολιτικού, μιας και το χειρίσθηκε για αρκετούς μήνες ως επικεφαλής του υπουργείου Απασχόλησης χωρίς αυτό να αποτελεί την αιτία παραίτησής του.
Παράλληλα ο Βασίλης Μαγγίνας είναι από τα ελάχιστα στελέχη της Ν.Δ. που «βγαίνει» στα ενημερωτικά «παράθυρα» για να στηρίξει το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, το οποίο ως γνωστό προκαλεί πολλές αντιδράσεις.
Κατά συνέπεια είναι προφανές ότι ο Βασίλης Μαγγίνας δηλώνει έμπρακτο «παρών» στην πολιτική ζωή κι αυτό διότι θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις που θα τον καταστήσουν και πάλι "πρωταγωνιστή" τουλάχιστον της πολιτικής σκηνής της Αιτωλοακαρνανίας…

Η Φωτό από την σημερινή παρουσία του Βασίλη Μαγγίνα στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» του ΑΝΤ1 όπου στήριξε τις κυβερνητικές θέσεις για το Ασφαλιστικό έχοντας απέναντί του τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αλλά και πολλούς συνδικαλιστές.