Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Την ύπαρξη "πολιτικής μαφίας" στο ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει ο Γιάννης Βισβίκης

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Μεσολογγίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βισβίκης υποστηρίζει πως «η διαδικασία δεν είναι δυνατόν να ανοίξει στη βάση» αναφορικά με την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα.
Ταυτόχρονα ποικίλες συζητήσεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι αναφορές (στη ραδιοφωνική εκπομπή της Νανάς Θεοδωροπούλου στον ΑέραFm) του προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης Μεσολογγίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βισβίκη.
Ο κ. Βισβίκης υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται σε συνδυασμό με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και τις επικείμενες εκλογές αποτελούν μια ευκαιρία να απαλλαγεί ο νομός μας από την πολιτική μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ, η οποία λυμαίνεται τον τόπο τα τελευταία 30χρόνια. Είναι μια αδίστακτη παρέα με σημείο αναφοράς τους τον Παπανδρεϊκό μανδύα, μια ομάδα στελεχών, δημάρχων, νομαρχών , γραμματέων νεολαίας και υφυπουργών, μια νομενκλατούρα που ρήμαξαν τον τόπο και τώρα ζητάνε ξανά την ψήφο μας. Αυτή η μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ πρέπει να μπει στο περιθώριο , αφού γλύτωσε τη φυλακή».




Μάλιστα μιλώντας στο agrinionews.gr για τον απόηχο των λεγομένων του o κ.Βισβίκης τονίζει πως «ήμουν ξεκάθαρος και εκφράζω απολύτως τα πιστεύω μου».Παράλληλα ερωτώμενος για τις διαδικασίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πως «για την διαδικασία της αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που εγγυάται την ενότητα και την προοπτική της δημοκρατικής παράταξης και αυτό δεν είναι άλλο από τον Βαγγέλη Bενιζελο , εφόσον και κανείς άλλος δεν έχει εκφράσει πρόθεση υποψηφιότητας».Ερωτώμενος εξάλλου ο κ.Βισβίκης για τον αν είναι σε θέση το ΠΑΣΟΚ να δρομολογήσει διαδικασία εκλογής από τη βάση, τονίζει: «Αυτή η διαδικασία , κατά τη γνώμη μου δεν είναι δυνατόν να ανοίξει στη βάση διότι- να μην κρυβόμαστε- η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ και δικαίως , αφού πολυ νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ με πρακτικές που περιέγραψα είχε γυρίσει την πλάτη του στην κοινωνία».




Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr