Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς φως, νερό, τηλέφωνο η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ...


Με κομμένο φως, νερό, τηλέφωνο και πολλά νοίκια απλήρωτα, δεν γίνονταν να συνεδριάσει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας στα γραφεία της στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Έτσι, τα μέλη της βρέθηκαν χθες σε καφετέρια της πόλης και συζήτησαν τα εσωκομματικά.
Η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζουν οι περισσότερες νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα, επιβεβαιώθηκε με γλαφυρό τρόπο χθες, όταν τα μέλη της Νομαρχιακής του κόμματος στην Αιτωλ/νία, κλήθηκαν να συζητήσουν τις εσωκομματικές εξελίξεις, ενόψει των διαδικασιών εκλογής νέου προέδρου.
Η συζήτηση που δεν είχε πάντως και κάποιον επίσημο χαρακτήρα, έγινε σε καφέ ιδιοκτησίας μέλους της Νομαρχιακής, αφού όπως είναι γνωστό στα γραφεία του κόμματος, όλες οι κοινωφελείς παροχές είναι απλήρωτες και κομμένες, όπως και πολλά ενοίκια…



Το θέμα αυτής της εικόνας διάλυσης, τέθηκε  εξαρχής και  έγιναν κάποιες προτάσεις, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό, για να πληρωθούν κάποιοι λογαριασμοί, ενώ ακολούθησε κουβέντα για τις εσωκομματικές εξελίξεις και την πορεία προς την Εθνική Συνδιάσκεψη.
Πολλά από τα μέλη εξέφρασαν προβληματισμό για το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες στις έδρες των Καλλικρατικών δήμων και τονίστηκε πως γενικά πρόκειται για μια διαδικασία που ούτε ανταπόκριση θα βρει, ούτε θα μπορεί να υποστηριχτεί από τον άλλοτε κραταιό τοπικό κομματικό μηχανισμό.
Συζήτηση ακόμη έγινε και για τα μέλη που θα συμμετάσχουν από τον νομό στην Συνδιάσκεψη του κόμματος, όπως προβλέπει η σχετική εγκύκλιος που υπάρχει, ενώ  πληροφόρηση σχετικά με το εάν θα αλλάξει η διάρθρωση του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλ/νία, πχ με τον ορισμό Επιτροπής κλπ τονίστηκε πως δεν υπάρχει.
Αναδημοσίευση από το agriniopress.gr