Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Στελέχη τυο ΠΑΣΟΚ "μετακομίζουν" στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Νέα γραμματεία της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Μεσολόγγι

Η τοπική οργάνωση Μεσολογγίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συνεδρίασε, με την παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος και υπεύθυνου Δυτ. Ελλάδας, Χρήστου Σταυρόπουλου, και συζήτησε τα κρίσιμα ζητήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας, την οικονομική κρίση, το δεύτερο μνημόνιο, την εξαθλίωση των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων, την ύφεση κ.α.

Ακόμα εν όψει των επερχόμενων εκλογών, «που πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό» όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το κόμμα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και μεταξύ άλλων εξέλεξε νέα τοπική τριμελή γραμματεία αποτελούμενη από τους:



ΠΑΣΣΙΣΗ ΓΙΩΡΓΟ Γραμματέα: ΤΗΛ. 6978774784

ΑΛΕΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ : ΤΗΛ. 6974823014

ΑΡΑΠΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ : ΤΗΛ. 6996072763

Και αναπληρωματικούς:

ΚΟΝΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ : ΤΗΛ. 6972561461

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ : ΤΗΛ. 6978057911

Από τη σύνθεση της νέας γραμματείας και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα» στο Μεσολόγγι γίνεται αντιληπτό ότι τα πράγματα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ κάθε άλλο παρά καλά είναι αφού διαπιστώνουμε ότι στελέχη με σημαντική διαδρομή και παρουσία στο χώρο τον εγκαταλείπουν.

Σε μήνυμα της προς τους πολίτες της περιοχής η νεοσυσταθείσα γραμματεία της ΔΗΜ.ΑΡ. σημειώνει:

«Ανταποκρινόμενοι στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των κομματικών φορέων του τόπου μας, μέσα σε συνθήκες οικονομικής, κοινωνικής, οικολογικής και πολιτισμικής κρίσης συμμετέχουμε στην διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής αριστερής προοδευτικής πολιτικής πρότασης.

Μέσα από τον διαρκή αγώνα ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, γίνεται ξεκάθαρη η φυσιογνωμία και η ταυτότητα του κόμματος μας για, δημοκρατικό σοσιαλισμό, αριστερό ευρωπαϊσμό, μεταρρυθμιστική στρατηγική, και οικολογικό πολιτισμό.

Στις άμεσες προτεραιότητες μας η αντιμετώπιση ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. που μόνο μια ενιαία προσπάθεια Ελλάδας και Ε.Ε. μπορεί να δώσει διέξοδο και κοινή πορεία ανάπτυξης.»