Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ένταση προβλέπεται στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου στην συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης 29/5


Με 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 29 Μαΐου στις 6 και μισή το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου, χωρίς όμως σε αυτά όμως να περιλαμβάνεται - σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση - το θέμα της επανεξέτασης της μονοδρόμησης των οδών Θυσίας και Λόρδου Βύρωνα, μονοδρόμηση που ως γνωστό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα τη επανεξέταση έχει ζητήσει και το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου.
Έτσι κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης προκαλώντας επιπλέον όξυνση μεταξύ καταστηματαρχών και δημοτικής αρχής, λόγω της μεθόδευσης.
Όσον αφορά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πλην των διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία και τον προγραμματισμό των έργων του δήμου αξιοσημείωτα είναι τα θέματα που αφορούν την παραχώρηση στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας του κτηρίου του 1ου Παιδικού Σταθμού Μεσολογγίου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να γίνει Κέντρο Νεότητας καθώς και η λήψη απόφασης για την ίδρυση κοινωνικού ιατρείου.
Αναλυτικά για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πατήστε εδώ.