Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Χωρίς εκπλήξεις η σύνθεση της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου για το επόμενο και τελευταίο 18μηνο της θητείας

Στον Νίκο Χονδρό ανατέθηκε  η δύσκολη αποστολή της ομαλοποίησης
στο διαχειριστικό  έργο  του  ΧΥΤΑ Μεσολογγίου

Ύστερα από τη χθεσινή εκλογή του Γιώργου Κασσαβέτη στην προεδρία του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου καθώς και την εκλογή στην ίδια συνεδρίαση των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής σήμερα ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης όρισε τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των δημοτικών επιχειρήσεων για την επόμενο 18μηνο.
Νέα πρόσωπα στη σύνθεση της δημοτικής αρχής είναι ο Γιάννης Μαστρανδρέου και ο Γιώργος Κασσαβέτης, καθώς στο νέο σχήμα δεν θα μετέχουν οι μέχρι πρότινος αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Νούλας και Μαρία Φούντα, καθώς και ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ, Παναγιώτης Κολοζάκης.
Έτσι η δημοτική αρχή συγκροτείται ως εξής:



Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου: Γιώργος Κασσαβέτης
Αντιδήμαρχος έργων και πρόεδρος ΔΕΥΑΜ: Τάκης Κοταντάκης
Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Παντελής Καρατσόλης
Αντιδήμαρχος Διοικητικού: Γιάννης Σπανός
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου: Γιάννης Μαστρανδρέου
Αντιδήμαρχος καθημερινότητας: Δημήτρης Καραδήμας
Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου: Αριστείδης Καβάγιας
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης: Νίκος Τσουνάκας
Πρόεδρος ΧΥΤΑ: Νίκος Χονδρός
Από τη σύνθεση της δημοτικής αρχής γίνεται σαφές, ότι ο δήμαρχος Μεσολογγίου δεν προχώρησε σε ριζικές αλλαγές προσώπων πλην της αντικατάστασης του προέδρου του ΧΥΤΑ καθώς ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα που θα κληθεί να επιλύσει η δημοτική αρχή το αμέσως επόμενο διάστημα, εξαιτίας της λανθασμένης πολιτικής που ακολουθήθηκε στη διαχείριση του ΧΥΤΑ.
Με ενδιαφέρον τέλος περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου «καθημερινότητας».