Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Οι "Αγγελιοφόροι της Ειρήνης" τον Οκτώβριο στο Μεσολόγγι


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Τσιαρα και το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη. Το αίτημα του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου όπως η συνέλευση της Διεθνής Ένωσης Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Μεσολόγγι, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, έγινε άμεσα αποδεκτό από τον αρμόδιο Υφυπουργό Εξωτερικών.



Η συνέλευση της Διεθνής Ένωσης Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης στην οποία συμμετέχουν 103 ιστορικές πόλεις ανά τον κόσμο (Μόσχα, Πεκίνο, Βαρκελώνη, Χιροσίμα κ.α.)  και λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ από το 1987, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία ενδυνάμωσης του διεθνούς κύρους της χώρας μας.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ευχαριστεί τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τσιαρα για την άμεση ανταπόκριση του και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης για την άμεση παρέμβαση του.