Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

"ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ" Το νέο βιβλίο – μυθιστόρημα του Δημήτρη Στεργίου

Ενα αιώνιο τροπάρι στην πραγματική αγάπη Το νέο βιβλίο – μυθιστόρημα του Δημήτρη Στεργίου, κυκλοφορεί στα ελληνικά και αγγλικά, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, μαζί με μουσική επένδυση που γράφτηκε μόνο για αυτό το μυθιστόρημα, και αφήγηση από τον συμμαθητή του Χάρι Πότερ.


Το μυθιστόρημα «Ερωτας στα Βράχια» αποτελεί το μοναδικό λογοτεχνικό βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Στεργίου, το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Στεργίου. Διατίθεται διεθνώς και στην Ελλάδα μέσω του StergiouShop.com και μεγάλων διεθνών βιβλιοπωλείων και αλυσίδων, όπως Amazon, Barnes & Noble, Baker & Taylor Blio, Apple/iTunes, Sony, Kobo, Diesel κ.ά.

Ο «Ερωτας στα Βράχια» είναι ένα επικό, αλληγορικό μυθιστόρημα αγάπης με έντονο λυρισμό και πολλούς συμβολισμούς. Είναι ένα αιώνιο τροπάρι  στην πανανθρώπινη αγάπη, με επωδό το «Αγαπάτε Αλλήλους». Είναι ένας αιώνιος ύμνος στην πραγματική αγάπη, με φωτεινό οδηγό τη μακραίωνη ιστορική πραγματικότητα και κλασική (ελληνική κυρίως) γραμματεία. Είναι ένα ευωδιαστό θυμίαμα στον ολοκληρωμένο έρωτα, με  γλυκύτατους ψαλμούς  προς  την αιώνια ηδονή. Είναι, τελικά, μια αέναη προσπάθεια και ένας σκληρός αγώνας για την πραγματική  και αγνή ομορφιά της ζωής και το αναγκαίο «καλό καγαθόν» του ανθρώπου, με την τυρταία προτροπή των ηρώων του βιβλίου: ‘Όταν δεν έχεις να δώσεις κάτι για θυσία, δώσε το βωμό σου!».




Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (eBook και audiobook), μαζί ή ξεχωριστά από το μουσικό κομμάτι που γράφτηκε αποκλειστικά για αυτό το έργο από τον Βρετανό μουσικοσυνθέτη David J. Franco. Η μουσική επένδυση (soundtrack) διατίθεται είτε ηλεκτρονικά είτε σε CD άλμπουμ μαζί με άλλα τρία μουσικά θέματα από τον ίδιο μουσικοσυνθέτη, τα οποία ολοκληρώνουν τη “μουσική περιγραφή” του μυθιστορήματος.

Σύντομα, θα κυκλοφορήσει μία επιπλέον ηλεκτρονική έκδοση (audiobook), με την αφήγηση του μυθιστορήματος, η οποία θα ακολουθείται από τα τέσσερα μουσικά θέματα του David J. Franco. Την αφήγηση κάνει ο Αμερικανός ηθοποιός Ray Jilani, ο οποίος έγινε γνωστός ως ένας από τους συμμαθητές του “Χάρι Πότερ”. H παραγωγή πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες και θα διατίθεται μόνο στην αγγλική γλώσσα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ίδια παραγωγή ετοιμάζει την περίοδο αυτή το αντίστοιχο τηλεοπτικό τρέιλερ (video clip), το οποίο θα προβάλλεται σε ξένα μέσα ενημέρωσης και κινηματογράφους.

Σχετικά με την έκδοση

Α. ΕΝΤΥΠΗ
Ελληνικός τίτλος: Ερωτας στα Βράχια
Αγγλικός τίτλος: The Rocks
Σελίδες: 168
Εκδοση: Stergiou Limited (Εκδόσεις Στεργίου), Ην. Βασίλειο
Εκτύπωση: CreateSpace (ΗΠΑ)

Β. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
Ελληνικός τίτλος: Ερωτας στα Βράχια
Αγγλικός τίτλος: The Rocks
Αρχεία:  PDF, EPUB, MOBI, MP3
Εκδοση: Stergiou Limited

Γ. CD ΑΛΜΠΟΥΜ
CD Single, 1 μουσικό θέμα.
CD Album με τέσσερα μουσικά θέματα, σε πολυτελή κασετίνα.
CD Αφήγησης με τέσσερα μουσικά θέματα, σε πολυτελή κασετίνα.
Εκδοση: Stergiou Limited (Ην. Βασίλειο)
Παραγωγή: CreateSpece (ΗΠΑ)

Δ. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΡΕΪΛΕΡ
Παραγωγή: Stergiou Limited

Περισσότερες πληροφορίες στο http://stergioushop.com Email: eshop@stergioultd.com
Τηλ.: (+30) 22930 22302
Κιν.: (+30) 6944 305 345