Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Το αδίστακτο "alter ego" του Τζιτζικώστα που "κρέμασε" τη ΝΔ

Ανδ. Παπαμιμίκος. Το αδίστακτο "alter ego" του Τζιτζικώστα που "κρέμασε" τη ΝΔ

Χθες λίγο μετά την ανακοίνωση της αναβολής των εκλογών για εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ σε ανάρτηση μας στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook σημειώναμε:

"Το σημερινό "φιάσκο" της αναβολής των εκλογών για νέο πρόεδρο της #nd εκτός του ότι έχει ονοματεπώνυμο αναδεικνύει, εμφατικά την αντίληψη που κατέστησε, τη #nd, νουδουλα.

Αντιλήψεις και πρακτικές που νοιάζονται, μόνο για το ΕΓΩ τους και τα ΘΕΛΩ τους. Και θέλουν τους πολίτες, μόνο για χειροκροτητές. Κρίμα...

Θέλω να πιστεύω, ότι η σημερινή μέρα θα αποτελέσει, την απαρχή για το ξαναχτίσιμο της #nd, με εντελώς νέα "υλικά", σύμφωνα με τις απαιτήσεις, της σύγχρονης εποχής.

Το βέβαιο είναι, ότι οι αντιλήψεις του χθες τελείωσαν σήμερα και ευτυχώς γι' αυτό φρόντισαν αυτοί που τις πρεσβευουν...

Ίσως άθελα τους προσέφεραν χρήσιμη υπηρεσία στην παράταξη."

Μια μέρα μετά και κανείς από τους υπεύθυνους του "φιάσκου" δεν εχει παραιτηθεί. Επομένως, εύλογα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η "τεχνική αστοχία" προφανώς και ήταν μεθοδευμένη προκειμένου να μην "χαθεί το μαγαζί".

Για να γίνουμε σαφείς και να μην μιλάμε με υπονοούμενα την κύρια ευθύνη για την αναβολή έχει ο γραμματέας της Π.Ε. του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος, όλο το προηγούμενο διάστημα, νοιαζόταν, για την προώθηση της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα και ταυτόχρονα, δεν αντάλλασσε "ούτε καλημερα" με τον Βαγγέλη Μειμαράκη.

Αυτός ο "τύπος", λοιπόν, δεν δίστασε να "κρεμάσει" τη ΝΔ, προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο, ώστε να "υπερκεραστούν", τα εμπόδια, Κυριάκος και Άδωνις, ώστε ο Τζιτζικώστας να βρεθεί στον β´ γύρο, αφού η πρωτιά Μειμαράκη ήταν "αχτύπητη".

Κάτι που επιβεβαιώνεται, άλλωστε, από την καταμέτρηση των 3.000 ψηφοδελτίων όσων πρόλαβαν να ψηφίσουν.

Το ζητούμενο πλέον είναι, οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης να αντιληφθούν, την κρισιμότητα των στιγμών και την ευθύνη που έχουν απέναντι στη βάση του κόμματος, ώστε να φτιαχτεί μια πραγματικά ΝΕΑ, Νέα Δημοκρατία, που θα αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας για τη χώρα.

Δημήτρης Μαλαβέτας