"Γέμισε ο ουρανίσκος μου νοστιμιά και γεύση στο περίπτερο του Μεσολογγίου στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
Δεν ήξερα τι να πρωτοτσιμπήσω...
Το λατρεμένο μου αυγοτάραχο; Το παστό Χέλι; Το χταπόδι; Τα καλαμάρια;
Τέτοια νοστιμιά που να τη φθάσουν οι Ιάπωνες με τα σούσι τους!" είναι το σχόλιο της Βέφας Αλεξιάδου για τα προϊόντα του Μεσολογγίου έτσι όπως αυτά παρουσιαζόταν στο περίπτερο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
Ειδικά για το αυγοτάραχο η κ. Αλεξιάδου προτείνει ότι: "Θα πρέπει να προσφέρεται ως μεζές σε κάθε ελληνικό εστιατόριο".