Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Κλειστή για 20 ημέρες θα μείνει η ΕΟ Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο φαράγγι της Κλεισούρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έως τις 22 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστή η ΕΟ Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο τμήμα της μεταξύ των κόμβων, Αγγελοκάστρου και Συκιάς, λόγω των κατολισθήσεων στο φαράγγι της Κλεισούρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εχει ως εξής:

"Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι προκειμένου εκτελεσθούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης τμήματος της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων της οποίας το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση λόγω έντονης βροχόπτωσης και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, κατά την διάρκεια των εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κατεύθυνσης της Νέα Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση Αγγελοκάστρου, χιλιομετρική θέση 48+350, έως το κόμβο Συκιάς, χιλιομετρική θέση 58+000) κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα (02-12-2017) έως την (22-12-2017).

Κατά τα το ανωτέρω χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται είτε μέσω της Ιόνιας Οδού, είτε μέσω του παράπλευρου Επαρχιακού Οδικού δικτύου, ανάλογα με τον προορισμό των οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας."