Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε οικονομικά αδυνάμους από την ΤΕΒΕΚ Κώστας Λύρος κ´ Συνεργάτες

Με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης - Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου, με την χορηγική συνέργεια από την "ΤΕΒΕΚ Κώστας Λύρος και Συνεργάτες" στήριξε το "χριστουγεννιάτικο τραπέζι" δεκάδων οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, μοιράζοντας τρόφιμα (κρέας χοιρινό). Κάτι που γίνεται κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα.

Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σε περισσότερες από 100 οικογένειες που είχαν ανάγκη (άποροι,άνεργοι,πολύτεκνοι)

Για τον ίδιο σκοπό τρόφιμα παρέλαβαν και μοίρασαν επίσης και τέσσερις ακόμη συλλογοι, ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσολογγίου,ο Σύλλογος Πολυτέκνων Μεσολογγίου,ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων,καθως και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων.

 

Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 23-12-2017 από τα γραφεία της ΤΕΒΕΚ Κώστας Λύρος και Συνεργάτες, στο Μεσολόγγι, όπου βρέθηκαν όλοι οι αντιπρόσωποι των συλλόγων μέσα στο γιορτινό κλίμα, μοιράζοντας γλυκά και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες !

«Ηταν μια κίνηση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Η σημερινή μας κίνηση ήταν καθαρά συμβολική, θέλαμε να βοηθήσουμε όσους συμπολίτες μας είχαν ανάγκη, ειδικά αυτές τις Άγιες ημέρες. Φυσικά δεν καλύψαμε τις ανάγκες πολλών ακόμα ευπαθών οικογενειών, όμως θα προσπαθήσουμε τέτοιες μέρες να είμαστε δίπλα σε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε.

Αυτή η προσπάθεια της Ε.Ο.Ε.Δ και της ΤΕΒΕΚ Κάστας Λύρος & Συνεργάτες θα συνεχιστεί όπως και στο παρελθόν, και με παρόμοιες πράξεις.

Θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και χρειάζονται στήριξη,θα στεκόμαστε καθημερινά με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στο κοινωνικό σύνολο»» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.ΟΕ.Δ Διονύσης Τσιρόγλου