Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Κοντά στους ασθενείς του Νοσοκομείου και τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος

Διαδοχικές επισκέψεις στο Νοσοκομείο και το Γηροκομείο Μεσολογγίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Ειρήνη Καρατσώρα – Νατσικώστα για να ανταλλάξει ευχές με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου μετά την ανταλλαγή ευχών με τον διοικητή του ιδρύματος Γιάννη Κεφάλα επισκέφθηκε τους θαλάμους όλων ασθενών ευχόμενος ταχεία ανάρρωση σε όλους.
Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Μεσολογγίου προσφέροντας συμβολικά δώρα στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος.
Μετά το τέλος των επισκέψεων ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος δήλωσε:
«Αποτελεί υποχρέωσή μας αυτές τις ημέρες να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που για δεν μπορούν να απολαύσουν την οικογενειακή ζεστασιά και θαλπωρή των ημερών.
Με την ευκαιρία των επισκέψεων μας αυτών διαπίστωσα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρονται τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στο Γηροκομείο της πόλης μας.
Ειδικά για το Νοσοκομείο θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου στις προσπάθειες της διοίκησης, για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και να ενώσω τη φωνή μου με τους εργαζόμενους προκειμένου να επιλυθούν χρόνια προβλήματα του ιδρύματος».