Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Νίκος Καραπάνος συνεχίζει τον αγώνα για νίκη του Γ. Πρεβεζάνου

Ο Ν. Καραπανός στο εκλογικό κέντρο του Γ. Πρεβεζάνου κατά την επίσκεψη Μεϊμαράκη

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους στήριξαν με τη ψήφο τους τον συνδυασμό του Γιώργου  Πρεβεζάνου.
Για τον δεύτερο γύρο παρακαλεί όσους δεν ήρθαν να ψηφίσουν, αλλά και αυτούς που ψήφισαν άλλους συνδυασμούς που δεν μετέχουν στον δεύτερο γύρω να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για δήμαρχο του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου, τον Γιώργο Πρεβεζάνο.
Εξάλλου πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η στάση του Νίκου Καραπάνου έδωσε ουσιαστική δυναμική στον συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας» του υποψηφίου δημάρχου, τόσο με την αρχική στήριξη, όσο κυρίως με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Πρεβεζάνου.
Αυτή δε, η στάση του Νίκου Καραπάνου συνεκτιμάται ως μια από τις κύριες αιτίες για το πετυχημένο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, για τον Γ. Πρεβεζάνο. Ένα αποτέλεσμα που λίγοι το περίμεναν, αφού δεν ήταν λίγοι  αυτοί, που όταν ανακοινώθηκε η στήριξη της ΝΔ, στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου είχαν σπεύσει να την χαρακτηρίσουν, ως λανθασμένη και αρνητική για το κόμμα…
Τελικά τα γεγονότα τους διέψευσαν πανηγυρικά και σήμερα ο «πτέραρχος» διεκδικεί - με πολλές πιθανότητες επιτυχίας - την επιστροφή του στο δημαρχιακό θώκο του Μεσολογγίου.