Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

"Πρώτη" επίσκεψη του Π. Κατσούλη στο δημαρχείο Μεσολογγίου

Εντός της εβδομάδας θα παραδοθούν φάκελλοι για όλες τις δραστηριότητες του δήμου
στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Μεσολογγίου έκανε σήμερα (Τρίτη 16/11), ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του νέου δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του, το νεοεκλεγέντα δήμαρχο, παρουσία του αντιδημάρχου, Γιώργου Κατσίνα και μετά την ανταλλαγή των καθιερωμένων συγχαρητηρίων ζήτησε τη συνεργασία του νέου δημάρχου, για τη λήψη κοινά αποδεκτής απόφασης, με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, σχετικά με το μέλλον των δημοτικών αλυκών, αφού με βάση τη νομοθεσία θα πρέπει να ληφθεί απόφαση έως τα τέλη της θητείας, της νυν δημοτικής αρχής.



Από τη χθεσινή επίσκεψη του Γ. Αναγνωστόπουλου στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου
Παράλληλα, ο κ. Αναγνωστόπουλος, ενημέρωσε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα του παραδοθούν για ενημέρωση πλήρεις φάκελοι για όλους τους τομείς του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.
Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, ύστερα από πρόταση συνεργατών του νεοεκλεγέντα δημάρχου που έθιξαν, το συγκεκριμένο θέμα.
Η σημερινή επίσκεψη, τέλος, αποτελεί συνέχεια ανάλογης, που πραγματοποίησε χθες, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, στο εκλογικό κέντρο του νεοεκλεγέντα δημάρχου