Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στα ίχνη συμμορίας ληστών η Ασφάλεια Αγρινίου


Στα χέρια της αστυνομίας Αγρινίου από χθες το βράδυ ένας 32χρονος Αλβανός ο οποίος είχε ρημάξει την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Προχθές το απόγευμα εντοπίστηκε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί απο την πόλη του Αγρινίου και η ομάδα δημόσιας ασφάλειας της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αγρινίου το έθεσε σε παρακολούθηση.
Χθες όταν ο 32χρονος πήγε να πάρει το κλεμμένο αυτοκίνητο οι άνδρες της ομάδας δημόσιας ασφάλειας Αγρινίου τον συνέλαβαν. Στο σπίτι που διέμενε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του crimesonair βρέθηκε πλήθος απο κλοπιμαία που είχε κλέψει απο σπίτια ακόμη και απο Εκκλησίες.
Τρία άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι του έχουν προσαχθεί και αυτά και ελέγχεται αν έχουν πάρει μέρος στις κλοπές παρέα με τον 32χρονο. Οι πληροφορίες του crimesonair μιλάνε για συμμορία η οποία έκλεβε αυτοκίνητα και με αυτά στην συνέχεια έκαναν τις κλοπές.



Μαζί με το ότι πολύτιμο έβρισκαν στα σπίτια έπαιρναν και τα κλειδιά των αυτοκινήτων των θυμάτων για να κλέψουν και το αυτοκίνητο. Ο 32χρονος πρόσφατα βγήκε απο την φυλακή και από ότι φαίνεται μπήκε κατευθείαν στην ενεργό δράση. Ανάμεσα στα κλοπιμαία βρέθηκαν και πολλά εκκλησιαστικά αντικείμενα που δείχνει ότι οι ληστείες τον τελευταίο καιρό στην περιοχή του Αγρινίου σε εκκλησίες ήταν απο αυτήν την ομάδα.
Στόχος τους ήταν αυτοκίνητα, σπίτια, εκκλησίες και οι πληροφορίες του crimesonair μιλάνε και για άλλες σοβαρές ληστείες στην ευρύτερη περιοχή Αγρινίου, Αμφιλοχίας και ίσως και Αχαίας και Ηλείας. Αυτήν την ώρα η ομάδα δημόσιας ασφάλειας της υποδιεύθυνσης Αγρινίου παρουσία Εισαγγελέα συνεχίζουν τις έρευνες και στα σπίτια των άλλων τεσσάρων που ήταν στο σπίτι του 32χρονου και ψάχνουν για τυχόν κλοπιμαία.

Από το crimesonair.