Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Χωρίς διοίκηση η "Μαρίνα Μεσολογγίου Α.Ε." ;

Με αποφασή του ο γενικος γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης δημιουργεί νέα δεδομένα σχετικά με την "υπόθεση Μαρίνα Μεσολογγίου".

Κι αυτό γιατί με την απόφαση αυτή, αφήνει χωρίς διοίκηση τη Μαρίνα Μεσολογγίου Α. Ε., αφού θεωρεί, "ανυπόστατη", την απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής, που όριζε ως εκπρόσωπό της, στο Δ. Σ. της εταιρείας, τον δικηγόρο Μεσολογγίου, Αλέξανδρο Λουκόπουλο.

Κατά συνέπεια το Δ. Σ. της εταιρείας, αν εχει νομική ισχύ η απόφαση του κ. Διδασκάλου, δεν υφίσταται και θα πρέπει η Λιμενική Επιτροπή να ορίσει εκπρόσωπό της και στη συνέχεια, η Γ. Σ. των μετόχων της εταιρείας να εκλέξει τη διοίκηση.

Μετά την εξέλιξη αυτή είναι προφανές ότι η κατάσταση στη Μαρίνα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, αφού δημιουργείται διοικητικό κενό και ίσως να υπάρξει και δικαστική διαμάχη αναφορικά με την ορθότητα ή μη, της απόφασης, του κ. Διδασκάλου.

Τελος και αυτο ειναι σημαντικό. Διερεύνηση χρήζει το γεγονός, οτι το πρακτικό της Λιμενικής Επιτροπής για τον ορισμό του κ. Αλ. Λουκόπουλου, ως εκπροσώπου της, στην εταιρεία φέρεται να εστάλη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έγκριση, σε δυο αντίτυπα, τα οποία έχουν αντίστοιχα, το ενα την Υπογραφή του τότε προέδρου Β. Λουκοπουλου και το αλλο τις υπογραφές των μελών της επιτροπής που συμμετείχαν στην συνεδρίαση.