Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Μεθοδεύεται ακύρωση της εκλογής του Γ. Κασσαβέτη ως γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας....

Νέα δεδομένα στη νομαρχιακή κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί, παρέμβαση από τον Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής  του κόμματος, με την οποία ζητείται η ακύρωση της διαδικασίας για συγκρότηση σε σώμα της Ν.Ε. που έγινε την περασμένη Δευτέρα (διαβάστε εδώ).
Άγνωστο παραμένει τι θα πράξει ο νεοκλεγέντας γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Κασσαβέτης, μιας και η παρέμβαση αυτή έχει τον χαρακτήρα «παρότρυνσης», αφού δεν προβλέπεται καταστατικά.
Για την παρέμβαση του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του κινήματος:
«Ο Τομέας Οργανωτικής Πολιτικής (Τ.Ο.Π) του ΠΑΣΟΚ στις 23/11/2016 απέστειλε γραπτή οδηγία να μην προχωρήσει καμία διαδικασία ανασυγκρότησης της Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας και ότι για όποια σχετική ενέργεια θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τον Τ.Ο.Π.
Παρά ταύτα στις 16/12/2016 κοινοποιήθηκε στον Τ.Ο.Π. επιστολή σύμφωνα με την οποία οριζόταν η πρώτη συνεδρίαση για συγκρότηση της ΝΕ την Δευτέρα 19/12/2016.Ο Τ.Ο.Π., άμεσα ενημέρωσε και πάλι εγγράφως ότι η σχετική οδηγία μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει και επομένως η προγραμματισμένη σύγκληση του οργάνου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Επομένως, η πρώτη ειδική συνεδρίαση για συγκρότηση της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19/12, με παρουσία μόνο κάποιων εκ των μελών της Ν.Ε., θεωρείται ως μη γενόμενη. Θα επαναληφθεί παρουσία κλιμάκια του Τ.Ο.Π., του βουλευτή και των μελών της ΚΠΕ του Νομού.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει μόνο με πνεύμα ενότητας, σύνθεση απόψεων, χωρίς αποκλεισμούς και διαγραφές μπορεί να επιτευχθεί.
Στην προσπάθεια γα την ανάκαμψη της παράταξης δεν περισσεύει κανείς.»