Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Μαρίνα, ελιά Καλαμών και ΤΕΙ κυριάρχησαν στη συνάντηση εργασίας του δημάρχου Μεσολογγίου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης

Με τον πρόεδρο Βασίλη Σπυρόπουλο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος. Η συνάντηση εργασίας έγινα στα γραφεία του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Καρβέλης και Γιώργος Καραπαπάς, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία της Μαρίνας Μεσολογγίου, την πρόσφατη δυσμενή εξέλιξη για τους καλλιεργητές της ελιάς Καλαμών, αλλά και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι. 



Ο Νίκος Καραπάνος ενημέρωσε τη διοίκηση του Συλλόγου για τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος, ενώ παράλληλα αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων για την υλοποίηση προγραμμάτων.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χαρακτήρισε ως δημιουργική και εποικοδομητική τη συνάντηση με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως οι συνθήκες άριστης επικοινωνίας και συνεννόησης λειτουργούν σε κάθε περίπτωση προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης των τοπικών προβλημάτων.