Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Δυο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στο Νεοχώρι Μεσολογγίου


Τραγικός είναι ο απολογισμός της πτώσης ενός ΙΧ σε αρδευτικό κανάλι στον κάμπο του Νεοχωρίου Μεσολογγίου σήμερα τα ξημερώματα, καθώς δυο από τους τέσσερις επιβαίνοντες δεν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ΙΧ που επέβαιναν δυο άνδρες 29 και 30 ετών και δυο γυναίκες 23 και 29 ετών εξετράπη της πορείας του και «βούτηξε» σε αρδευτικό κανάλι. Ο 30χρονος και η 23χρονη κατάφεραν να βγουν από το ΙΧ κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν ο 29χρονος και η 29χρονη.



Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή με τη βοήθεια γερανοφόρου οχήματος ανέσυραν το μοιραίο ΙΧ όπου και βρέθηκε το άψυχο σώμα του 29χρονου, ενώ η σορός της 29χρονος ανασύρθηκε στο τέλος της αρδευτικής τάφρου αφού είχε παρασυρθεί από τα νερά.
Η τραγωδία που συγκλονίζει την περιοχή παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι ο 29χρονος που έχασε σήμερα τη ζωή του έχει συγγενική σχέση με τον 36χρονο Χρήστο Κάκκο που την περασμένη εβδομάδα έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στο Νεοχώρι.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Αιτωλικού.