Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Προχωρά δυναμικά


Εν  όψει των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 γίνονται διεργασίες και συζητήσεις τόσο στον χώρο της κεντροδεξιάς όσο και στον κεντροαριστερό πόλο.
Στο δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο χώρος της κεντροδεξιάς  παρουσιάζει πολυδιάσπαση αφού οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι αρκετοί. Πέραν του νυν Δημάρχου Νίκου Καραπάνου που θα είναι υποψήφιος, κινήσεις κάνει  για να είναι ξανά υποψήφιος  και ο Νίκος Μουρκούσης,  ενώ άγνωστες παραμένουν  οι προθέσεις  του Κώστα Δαουτίδη, Σπύρου Βασιλείου, Σπύρου Διαμαντόπουλου  και Κων/νου Γιαννόπουλου.




Εκείνος που φαίνεται ότι  προχωρά δυναμικά είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και πολιτικός μηχανικός Κώστας Λύρος. Παρά το γεγονός ότι πολλοί του καταλόγισαν ότι ξεκίνησε νωρίς τον αγώνα  για την Δημαρχία (πρώτος αυτός ανακοίνωσε  δημόσια την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον θώκο του Δημάρχου) με μεθοδικές κινήσεις και πρωτοβουλίες  καταφέρνει  να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή  της επικαιρότητας. 
Αποκορύφωμα η επίσκεψή του στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, όπου αντάλλαξε απόψεις για τα θέματα της πόλης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα     από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αλλά και η επίσκεψη με ομάδα συνεργατών του (κατά πληροφορίες μας και υποψηφίων μαζί του ) στην έκθεση των τοπικών  προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας , ενέργειες που  προκάλεσαν    πολλά θετικά σχόλια από την κοινή γνώμη.  

Α.Γ.