Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Στην Αιτωλοακαρνανία σήμερα η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως


Σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, η κυρία Νίκη Κ. Κεραμέως, Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Επικρατείας θα περιοδεύσει στην Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο πολιτικών δράσεων της ΝΟΔΕ του νομού.
Η Νίκη Κεραμέως θα συναντηθεί με τους Δημάρχους Μεσολογγίου και Αγρινίου, ενώ θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις των Σχολών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι και του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο. Θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των Τμημάτων, σε μία προσπάθεια ενημέρωσης για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα τριτοβάθμια ιδρύματα της περιοχής.



Στη συνέχεια η κα Κεραμέως θα συναντήσει εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το χώρο τους.
«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτουν μεταξύ των προτεραιοτήτων τους την αναβάθμιση της Παιδείας στη χώρα μας και την αναστροφή των δραματικών αποτελεσμάτων της εκπαιδευτικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.