Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Γιάννης Τσωλος νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου. "Τριγμοί" με το "καλημέρα" στην παράταξη του πρώην δημάρχου;



Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου για την περίοδο 2019 -21
Σε κλίμα που σε καμιά περίπτωση δεν θύμιζε, την πόλωση των εκλογών του περασμένου Μαΐου έγινε σήμερα Κυριακή 8/9 η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου με μοναδικό αντικείμενο την εκλογή προεδρείου του σώματος και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.
Έτσι όπως άλλωστε σας είχαμε προϊδεάσει νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου εκλέχτηκε ο Γιάννης Τσώλος, αντιπρόεδρος ο Κώστας Δαουτίδης και γραμματέας ο Παναγιώτης Νούλας.
Το μοναδικό γεγονός που ήταν άξιο καταγραφής ήταν η αποχώρηση του τέως αντιδημάρχου Κώστα Ρόμπολα στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροέδρου, κάτι που από πολλούς παρισταμένους ερμηνεύτηκε ως υποβόσκουσα κρίση στην παράταξη, του πρώην δημάρχου Νίκου Καραπάνου καθώς οι κ.κ. Ρόμπολας και Δαουτίδης έχουν παλιά πολιτική «κόντρα».
Όσον αφορά τις επιτροπές αυτές και μετά την εκλογή μελών συγκροτούνται ως εξής:



Οικονομική επιτροπή: Κώστας Λύρος (Πρόεδρος), Σπύρος Βασιλείου, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Παρασκευή Πετρονικολού – Μπαλτά, Δημήτρης Κονδύλης, Χρήστος Μασαούτης, Νίκος Καραπάνος, Σπύρος Καρβέλης και Γιώργος Καραπαπάς.
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Αντώνης Αλετράς (Πρόεδρος), Νίκος Καραπάνος, Περσεφώνη Μελαχρή, Μέμη Γούργαρη, Γιώργος Παλιούρας, Δημήτρης Ράπτης, Χρήστος Τέγας, Ιωάννης Κοντός και Αναστάσιος Σκαρμούτσος.