Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Νέες επιτυχίες για την ομάδα κανόε - καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου


Με έξι μετάλλια στις αποσκευές τους και πλούσιες εμπειρίες επέστρεψε από το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, τον Πόρο, η αποστολή του Ν.Ο.Μεσολογγίου που συμμετείχε στους πανελλήνιους αγώνες κανόε - καγιάκ..
Την αποστολή αποτελούσαν οι εννέα παρακάτω αθλητές : 1) Φιλίππου Αλέξανδρος 3ος στα 200μ, κατηγορία Κ1 εφήβων. 2) Στρωματιά Καλλιόπη 2η στα 200 και 2000μ, Κ1 νεανίδων. 3) Κέκελου Αθηνά 2η στα 200 και 2000μ, Κ1 κορασίδων. 4) Στεργίακη Κων/να 2η 200μ, Κ1 κορασίδων. 5) Πυλαρινού Σοφία. 6) Τσοκάντα Ελβίρα, 7) Κατωπόδη Ζωή. 8) Γιαννώτα Μαρία και 9) Ντρέ Σπυριδούλα.
Την αποστολή συνόδευε το μέλος του Ν.Ο.Μ Σπύρος Κέκελος και αρκετοί γονείς των αθλητών. Οι  αγώνες έγιναν σε ένα πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον, οι διοργανωτές έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, συμμετείχαν 10 σωματεία με 160 αθλητές, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Κ.Ε Πόρος.
Επόμενη αποστολή της ομάδας καγιάκ ήρεμων νερών είναι στα Ιωάννινα τις 30/9.
Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις του καγιάκ γίνονται όλο τον χρόνο στην Κλείσοβα, η Ακαδημία κολύμβησης θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για το χειμώνα, θα ενημερωθείτε με νεότερο Δ.Τ) και τα νέα τμήματα της Σχολής Ιστιοπλοΐας θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Τελειώνοντας το Δ.Σ του Ν.Ο.Μεσολογγίου σας καλεί να επισκεφτείτε το περίπτερο του Ν.Ο.Μ στην 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων που θα γίνει στο Λιμάνι από τις 30/8 έως τις 2/9.