Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αιτωλοακαρνάνας ο νέος περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα


Από την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας ανακοινώνεται  ότι,  καθήκοντα Διοικητή Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας ανέλαβε από τις 7/2 ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος που μέχρι πρότινος ήταν διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Ο μέχρι πρότινος Διοικητής,  Υποστράτηγος Κων/νος Δεσινιώτης, αποστρατεύθηκε ως Ευδοκίμως Τερματίσας την σταδιοδρομία του. 
Ο νέος Διοικητής κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1982 και ως Αξ/κος έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις όπως, στον 5Ο Π.Σ. Πειραιά για 3 χρόνια στα Πυροσβεστικά πλοιάρια,                        σε διάφορους Πυρ/κους σταθμούς Αθηνών ως υποδιοικητής αυτών, στην Πυρ/κη Υπηρεσία Αμφιλοχίας ως υποδιοικητής αυτής από το 1993 έως το 1997, το 1998 ως υποδιοικητής στην  Π.Υ. Α/Δ Κέρκυρας, το καλοκαίρι του 1998 τοποθετήθηκε Δ/της στην Π.Υ. Αμφιλοχίας με την ανάληψη της Δασοπυρόσβεσης στο Π.Σ., το 2009 Δ/της στην Π.Υ. Αγρινίου και από το 2010 ως Δ/της Π.Υ. Αγρινίου και επιχειρησιακός Δ/της Ν. Αιτωλοακαρνανίας.



"Θα θέλαμε να  σας διαβεβαιώσουμε ότι, το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας  θα συνεχίσει με ζήλο και αυταπάρνηση την αποστολή του για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του Κράτους από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και λοιπών αιτιών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του" αναφέρεται σε σχετική δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.