Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Που και πότε θα "κοπεί" το ηλεκτρικό στην Αιτωλοακαρνανία

 

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στη ΔΕΗ και την αναστολή της λειτουργίας των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 – μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ – είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα), κατά το χρονικό διάστημα από 19.00’ έως 23.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Επίσης, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00’ έως 22.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Υπογραμμίζεται ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά, σκοπό έχουν τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών τους και τίθενται σε εφαρμογή μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί από τον ΑΔΜΗΕ (ηπειρωτική χώρα), στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη υλοποίησής τους, γεγονός που δεν συνέβη σήμερα, κατά τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του πρωινού προγράμματος περικοπών.

Από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης των προγραμμάτων περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής τους.

Τα ενδεικτικά προγράμματα περικοπών αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr

Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.

Για σήμερα Πεμπτη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνουν διακοπές ηλεκτροδότησης ως εξής:

19:00 20:00

Κεφαλόβρυσο, Χρυσοβέργη, Γουριά, τμήμα Πεντάλοφου.

20:00 21:00

Ορεινός Βάλτος (Μπαμπαλιό, Βαρετάδα, Γιαννόπουλοι, Αλευράδα, Μαλεσιάδα, Χαλκόπουλοι, Εμπεσός, Βρουβιανά κλπ)

21:00 22:00

Ανατ.ορεινή Ναυπακτία , Λυγιά Ναυπάκτου, Σκάλα Ναυπάκτου, Βομβοκού, Δάφνη, Παλιοχωράκι, Δήμος Πυλήνης, Δήμος Πλατάνου, τμήμα Δήμου Αποδοτίας,εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ στον Εύηνο Ε.Ο. από Στάνου έως Κουβαρά , εργοστάσιο KNAUF.

22:00 23:00

Ανατ.ορεινή Ναυπακτία , Λυγιά Ναυπάκτου, Σκάλα Ναυπάκτου, Βομβοκού, Δάφνη, Παλιοχωράκι, Δήμος Πυλήνης, Δήμος Πλατάνου, τμήμα Δήμου Αποδοτίας,εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ στον Εύηνο

Διαβάστε την συνέχεια εδώ