Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τουριστικό Κανόε - Καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου προωθεί ο ΝΟΜ

Το Κανόε - Καγιάκ τα τελευταια χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή του Μεσολογγίου ύστερα από την συστηματική προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου. Μάλιστα, οι διακρίσεις των αθλητών του ΝΟΜ ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα.

Τώρα οι υπεύθυνοι του ΝΟΜ προωθούν μια άλλη μορφή του αθλήματος, το τουριστικό κανόε - καγιάκ σε διάφορες διαδρομές στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

"Προσθέστε στις εμπειρίες σας μοναδικές εικόνες, κωπηλατώντας με τουριστικά canoe-kayak (sit on top-sea kayak) στο μοναδικό οικοσύστημα της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού και Αχελώου!! Κωπηλατήστε στους αβλέμονες της θρυλικής λιμνοθάλασσας, αισθανθείτε τους «καημούς» της, αφουγκραστείτε τις «αγωνίες» των Ελεύθερων Πολιορκημένων και γίνεται μέρος της ένδοξης ιστορίας του Ιερού μας τόπου.

Περιηγηθείτε ανάμεσα σε ερωδιούς και φλαμίγκος!! Φωτογραφίστε τη πλούσια Ορνιθοπανίδα και ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα. Απολαύστε τα περίφημα εδέσματα της λιμνοθάλασσας στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, ζήστε τα τοπικά δρώμενα, στοχαστείτε όπως οι μεγάλοι ποιητές του Μεσολογγίου και γράψτε το δικό σας.. ύμνο σας για το Μεσολόγγι.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου μπορεί να στηρίξει κάθε οικοτουριστική επιθυμία σας και θα βοηθήσει στο να αναχωρήσετε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Διαθέτουμε τουριστικά canoe-kayak (sit on top-sea kayak) με όλα τα παρελκόμενα, έμπειρους και υπεύθυνους συνοδούς. Διοργανώνουμε ημερήσιες εξορμήσεις σε όλη την λιμνοθάλασσα και στις μοναδικές της αμμονησίδες. Επιπλέον διοργανώνουμε διανυκτερεύσεις για παρατήρηση του έναστρου ουρανού στο νησί του φάρου του Αί Σώστη.

Σας περιμένουμε. Πληροφορίες : 2631026970, email: nommes@live.com "