Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η Πολεοδομία η πρώτη υπηρεσία του δήμου Μεσολογγίου που μετακόμισε στο "Ραδιομέγαρο"

Η Πολεοδομία του δήμου Μεσολογγίου είναι η πρώτη υπηρεσία που μεταφέρθηκε και ήδη λειτουργεί στο "Ραδιομέγαρο", εκεί δηλαδή όπου πολύ σύντομα θα μεταφερθούν και θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου.

Παρά το γεγονός, ότι από την πλευρά των εργαζομένων στο δήμο Μεσολογγίου έχουν διατυπωθεί, "ενστάσεις" για την "μετακόμιση" (διαβάστε εδω και εδώ) εκτιμούμε ότι με την ολοκλήρωσή της, θα επιτευχθεί, βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας του δήμου, για τον απλούστατο λόγο, ότι όλες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν, στο ίδιο κτήριο και πλέον δεν θα ειναι, διάσπαρτες, στα "τέσσερα σημεία" του ορίζοντα.

 

Ταυτόχρονα, θα σταματήσει και η ταλαιπωρία των δημοτών, που πολλές φορές, ήταν αναγκασμένοι, να μετακινούνται από κτήριο, σε κτήριο για να διεκπεραιώνουν, τις υποθέσεις τους.

Όσον αφορά τέλος τις κτιριακές εγκαταστάσεις του "Ραδιομεγάρου", χωρίς αμφιβολία, ακόμη και για τον πλεον δύσπιστο είναι κατά πολύ καλύτερες από τις υφιστάμενες, με σημαντικότερο πλεονέκτημα, την προσβασιμότητα, αφού εκτός των άλλων, το νέο κτήριο διαθέτει ανελκυστήρα με προδιαγραφές ΑΜΕΑ κάτι που δεν υπήρχε σε κανένα δημοτικό κατάστημα στο Μεσολόγγι.

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραβλέπεται ότι το "Ραδιομέγαρο" δεν ανήκει σε κάποιον ιδιώτη, αλλά στον σύλλογο "Φίλοι του Ραδιοφώνου" και έτσι αναμένεται αφενός να δωθεί μια προοπτική περαιτέρω αναβάθμισης του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου και αφετέρου ο σύλλογος να συνεχίσει την κοινωφελή του προσφορά στην περιοχή.