Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Γιατί δεν υπήρξε εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στην αντιπροσωπεία του δήμου Μεσολογγίου στην Κύπρο;


Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του δήμου Μεσολογγίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) για την συμμετοχή αντιπροσωπείας του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου στην 37η αντικατοχική πορεία στην Κύπρο διαπιστώνουμε ότι στην αντιπροσωπεία δεν συμμετείχαν, μέλη της αντιπολίτευσης.
Με δεδομένο ότι κατά το παρελθόν σε ανάλογες επισκέψεις με επικεφαλής τους εκάστοτε δημάρχους συμμετείχαν στην αντιπροσωπεία σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα πρέπει να ξεκαθαριστεί εάν ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος απηύθυνε πρόσκληση ή όχι.
Εάν απηύθυνε και δεν υπήρξε μέλος της αντιπολίτευσης που να δεχθεί να συμμετάσχει τότε όλα έχουν καλώς.




Εάν, όμως, δεν υπήρξε πρόσκληση τότε υπάρχει ζήτημα, μιας και υπάρχει ανάλογο προηγούμενο με την αδελφοποίηση του δήμου Μεσολογγίου με τον δήμο Κάσου, όταν στην αντιπροσωπεία για την υπογραφή του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης στο ακριτικό νησί δεν μετείχε εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

Αφορμή για το σχόλιο μας έδωσε η δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας από τον πρώην δήμαρχο Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη για τη συμμετοχή του στις αντικατοχικές εκδηλώσεις, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου Μεσολογγίου στην οποία συμμετείχε και ο προερχόμενος από την αντιπολίτευση, αείμνηστος Χρήστος Παπανικολάου.