Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Αριστομένης Κράγκαρης για την απώλεια του πατέρα του

"...Ο Ερμής μας εξέπεμψε το τελευταίο του Σήμα και το έκανε με Αξιοπρέπεια ακριβώς έτσι όπως μας έμαθε να ζούμε…Σιγή Ασυρμάτου!!!

Μια σιγή που είναι όμως τόσο βροντερή!!!

Πατέρα σε ευγνωμονούμε που μας δίδαξες τι σημαίνει Αξιοπρέπεια, Ανιδιοτέλεια και προσφορά δίχως αντάλλαγμα!!!

Πατέρα μια μέρα πριν πήρα την μεγαλύτερη ‘’ΕΥΛΟΓΙΑ’’ που μπορεί να πάρει γιος από τον Πατέρα του, καθώς δίχως να προλάβω να αντιδράσω μου άρπαξες τα χέρια και τα φίλησες, ήξερα ότι γίνεται το αντίθετο ..." με τα λόγια αυτά αποχαιρέτησε ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αριστομένης Κράγκαρης τον πατέρα του, Ταξίαρχο ε.α., Αθανάσιο Κράγκαρη, μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου.

Ο αείμνηστος Αθανάσιος Κράγκαρης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1929, μετά τις εγκύκλιες σπουδές του στην Παλαμαϊκή Σχολή Μεσολογγίου εισήχθη στη Σχολή Ευλπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1950 ως ανθυπολοχαγός Διαβιβάσεων. Έως της αποστρατεία του με το βαθμό του Ταξιάρχου υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες και επιτελεία του όπλου του.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Μεσολογγίου, ενώ τα τελευταία χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας δεν επισκέφθηκε το αγαπημένο του Μεσολόγγι.

Όπως αναφέραμε η κηδεία του έγινε χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι με όλες τις δέουσες τιμές.

Στη σύζυγο του Αριάδνη, στα παιδιά του Μένιο και Παντελή και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.